Jak wiecie potrzebujemy jeszcze jednego a moze i dwoch clanow do ally.
Osobiscie proponuje clan: Might (o ile Wolves na 100% odeszli z serwera), CareBears.. Czekam na wasze propozycje innych clanow lub odpowiedz na moje ;D
Członek ally
Faktycznie jeżeli Wolves odchodzą z servera to jak najszybciej pasowaloby "przejąć" Might. Ja proponuję także zrekrutować klan MlodeWilki, o ile będą zainteresowani.
Mlode Wilki przewaznie zawsze byli samotnym klanem, a jak juz byli w jakims ally to nie trwalo to zbyt dlugo, no ale moze zechca sie do nas przylaczyc bo nie ukrywam ze jako solo klan niezle sobie radza i byli by niezlym wsparciem dla naszego sojuszu, oczywiscie Might jak najbardziej ale co do Care Bears nie jestem przekonany no ale jak to napisal Frsnc wyciagna sie czy rozwina ;p
Pozdro
ja powiem co mysle...otoz bylem w ally z CB i powiem tak slabi to oni nie sa i co najwazniejsze sa normalni.... same sobie odpowiedzcie co rozumie przez to slowo... MIGHT sa dobzi a jesli chodzi o MW jak chca dojsc nie mam nic przeciwko zyskaja troche w moich oczach bo to co ostatnio robili to...... czyli krotko nie przekreslam nikogo ale stawiam osobiscie na CB