To co dzisiaj ujrzałem to nie skomentuje lecz zobrazuje... Reszta należy do was...
Niewielki ZOOM XD
Komentowanie zostawiam wam - ja tylko udostepniam dowody...
Ostatnio edytowany przez Franc (2008-01-16 13:48:01)
Franc 73 Hawkeye
Buuuuu!
Nieładnie. Pk jak pk, ale pod Dion? Trzeba by jeszcze zapytać kolegi z obrazka czy był jakiś powód czy od tak sobie dla polepszenia statystyk.
Sakada ja tam bylem i all widzialem... Summona przyzwal, i bil tych co bili innego PK... A Biszkopcik go Healowa. Powodu nie bylo napewno - go jakby byl to by chyba nie biegal pod dion w no-grade prawda? wiec jak biega w no-grade to dla statsow:)
Musiałem walnąc komenta bo w złą strone szliscie:)
Ostatnio edytowany przez Franc (2008-01-16 15:02:13)
Franc 73 Hawkeye
No to teraz ruch należy do Xala. Ja bym nie pozwoliła na takie zachowania. O reputacje trzeba dbać. Nie powiem bywało, że pk-nęłam pod Dion, ale to jednostkowe epizody i powód zawsze był.
Ostatnio edytowany przez Sakada (2008-01-16 16:34:37)
Po 1 na tym koncie Gepard nie gra sam Gepard tylko Idiota Nerka (mam kolejne screeny)
I sry ale PKowanie pod dion i to w no-grade to tylko zeby nabic sobie pvp i sie pobawic...
A jak juz wiadomo kto pod dion nabija pvp na low lvl to ma złą reputacje...
Zróbcie coś z tym... czy olejecie? w sumie dobrze wam to wychodzi bo jak cos BP zrobi to wielka afera
ale jak zrobi to Angel to nic sie nie stało...
P.S jak chce sie pobawic tak w dion to niech da chociaz leave z clanu lub zrobi sobie chara a nie mainem tam bije...
Ostatnio edytowany przez Franc (2008-01-17 12:50:05)
Franc 73 Hawkeye
Bez względu na to czy ktoś uważa, że mogą być powody, dla których ktoś lata pod Dion i PK-uje ludzi to się myli. Na pewno w tym przypadku. Nie interesują mnie tłumaczenia, że komuś ktoś PK-ął inną postać, albo postać kolegi itd. Klanowicz reprezentujący jakąś barwę pracuje na rzecz klanu/ally i utożsamianie innych charów z postacią klanową mija się z jakimkolwiek celem(nie ważne czy tak postać miał być np. spolem).
To wszystko co mam do powiedzenia o tym i innych przepadkach lamerskiego zachowania członków naszego ally.
Pozdrawiam
A czy tu mamy do czynienia z taką sytuacją? Facet pk-ował pod Dion w no grade. Sprawa jest jasna. IMHO Xal powinien pogadać poważnie z tym kolesiem.
(Odp. na posta Lino)
Ostatnio edytowany przez Sakada (2008-01-18 08:22:08)
Sakada napisał:
A czy tu mamy do czynienia z taką sytuacją? Facet pk-ował pod Dion w no grade. Sprawa jest jasna. IMHO Xal powinien pogadać poważnie z tym kolesiem.
Najgorsze to ze na tej postaci siedzi Nerka a nie prawowity owner... Ja bym nei potrafil wbijac PK jak nie moja psotac...
Ostatnio edytowany przez Franc (2008-01-18 12:41:03)
Franc 73 Hawkeye